Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 26.12.1998.
  • Objavljen na Hrčku: 02.01.2017.

Sadržaj

Puni tekst

ODREĐIVANJE KROMA U KRMNIM SMJESAMA S DODATKOM Cr₂O₃ (str. 303-307)

Vekoslava Stibilj, Jasna Stekar, Marinka Rodica
Izvorni znanstveni članak


INFLUENCE OF DIFFERENT FEED PREPARATION IN PIG FATTENING ON MEAT YIELD AND QUALITY (str. 309-316)

Matija Domaćinović, Antun Petričević, Zdenko Steiner, Goran Kušec
Izvorni znanstveni članak


REZULTATI PRIMJENE ZAŠTIĆENOG METIONINA U OBROCIMA MLIJEČNIH KOZA (str. 317-327)

Lina Bačar-Huskić, Željko Ljubić, Branka Magdalenić, Branko Stuburić, Milan Sakoman
Izvorni znanstveni članak


THE EFFICIENCY OF GROSAL IN PIG FATTENING (str. 329-335)

Gordana Kralik, Zlata Maltar, Goran Kušec, Vinko Domjanović
Izvorni znanstveni članak


PROBLEM OF COCCIDIOSTATS IN INTENSIVE POULTRY PRODUCTION IN SLOVENIA (str. 337-341)

Anton Vengušt, Olga Zorman-Rojs, Janko Žust, Gabrijela Tavčar
Stručni rad


HIGIJENIZACIJA KOD SASTAVLJANJA HRANE (str. 343-356)

Eberhard Heidenreich
Pregledni rad


KRMIVA '99- POZIV NA SURADNJU (str. 359-359)

Hrvatska Gospodarska Komora
Ostalo


PRAVILNIK O KAKVOĆI STOČNE HRANE (str. 361-361)

Hrvatska Gospodarska Komora
Ostalo


Posjeta: 7.303 *