Food Technology and Biotechnology , Vol. 55 No. 1, 2017.
- Datum izdavanja: 23.03.2017.
- Objavljen na Hrčku: 24.03.2017.
Sadržaj
Puni tekst
Hrvoje Petković, Tadeja Lukežič, Jagoda Šušković
Pregledni rad
Aleksandar Kolev Slavov
Pregledni rad
Fabio Palumbo, Giulio Galla, Gianni Barcaccia
Izvorni znanstveni članak
Lin Lin, Changlu Wang, Zhenjing Li, Huijia Wu, Mianhua Chen
Izvorni znanstveni članak
Mia Potočnjak, Petra Pušić, Jadranka Frece, Maja Abram, Tamara Janković, Ivana Gobin
Izvorni znanstveni članak
Mirjana Bojanic Rasovic, Sigrid Mayrhofer, Aleksandra Martinovic, Katharina Dürr, Konrad J. Domig
Izvorni znanstveni članak
Krešimir Mastanjević, Dragan Kovačević, Jadranka Frece, Ksenija Markov, Jelka Pleadin
Izvorni znanstveni članak
Serpil Tural, Sadettin Turhan
Izvorni znanstveni članak
Hasene Keskin Çavdar, Derya Koçak Yanık, Uğur Gök, Fahrettin Göğüş
Izvorni znanstveni članak
Igor Lukić, Ivana Horvat
Prethodno priopćenje
Irena Landeka Jurčević, Mirna Dora, Iva Guberović, Marija Petras, Suzana Rimac Brnčić, Domagoj Đikić
Prethodno priopćenje
Zahra Pilevar, Hedayat Hosseini, Homa Hajimehdipoor, Farzaneh Shahraz, Leyla Alizadeh, Amin Mousavi Khaneghah, Maryam Mahmoudzadeh
Prethodno priopćenje
Magdalena Rakicka, Aleksandra M. Mirończuk, Ludwika Tomaszewska-Hetman, Anita Rywińska, Waldemar Rymowicz
Kratko priopćenje
Ila Monize Sousa Sales, Janaína Sousa Barbosa, Fabelina Karollyne Silva dos Santos, Felipe Cavalcanti Carneiro da Silva, Paulo Michel Pinheiro Ferreira, João Marcelo de Castro e Sousa, Ana Paula Peron
Kratko priopćenje
Ružica Tomičić, Zorica Tomičić, Peter Raspor
Kratko priopćenje
Posjeta: 38.881 *