Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 05.10.2017.
  • Objavljen na Hrčku: 13.10.2017.

Sadržaj

Puni tekst

UTJECAJ TEMPERATURE OKOLIŠA NA RAD SRCA PREPONSKIH KONJA TIJEKOM TRENINGA (str. 3-6)

Maja Gregić, Mirjana Baban, Stjepan Gregić, Tina Bobić, Pero Mijić, Boris Antunović, Vesna Gantner
Izvorni znanstveni članak


AROMATIC COMPONENTS AS QUALITY PARAMETERS OF INDIGENOUS LIVNO AND TRAVNIK CHEESES (str. 7-13)

Amina Hrković-Probija, Aida Hodžić, Ćazim Crnkić, Zlatan Sarić, Nejra Hadžimusić, Marina Krvavica, Mensur Vegara
Izvorni znanstveni članak


UTJECAJ DODATKA ESENCIJALNOG ULJA NA PROIZVODNJU MLIJEKA MLIJEČNIH KRAVA (str. 15-19)

Róbert Tóthi, Martin Trombitás, Éva Csavajda, Anet Tkovács, Mónika Körmöndi, Tamas Tóth
Izvorni znanstveni članak


THE USE OF PUMPKIN IN ANIMAL NUTRITION (str. 21-31)

Željka Klir, Josip Novoselec, Zvonko Antunović
Pregledni rad


DESIGNED EGGS AND THEIR NUTRITIONAL PROPERTIES (str. 31-38)

Zlata Kralik, Stjepan Jelić
Pregledni rad


INNOVATIONS IN TRANSPORTATION OF MEAT AND MEAT PRODUCTS (str. 39-45)

Stjepan Pliestić, Ante Galić, Nadica Dobričević, Sandra Voća, Jana Šic Žlabur
Prethodno priopćenje


Posjeta: 14.697 *