Food Technology and Biotechnology , Vol. 56 No. 3, 2018.
- Datum izdavanja: 30.09.2018.
- Objavljen na Hrčku: 31.10.2018.
Sadržaj
Puni tekst
Arijana Bušić, Nenad Marđetko, Semjon Kundas, Galina Morzak, Halina Belskaya, Mirela Ivančić Šantek, Draženka Komes, Srđan Novak, Božidar Šantek
Pregledni rad
Beti Vidmar, Maša Vodovnik
Pregledni rad
Hossein Tavallali, Gohar Deilamy-Rad, Narges Mosallanejad
Izvorni znanstveni članak
Simona Žabčíková, Tomáš Mikysek, Libor Červenka, Milan Sýs
Izvorni znanstveni članak
Priscila Tessmer Scaglioni, Larissa Quadros, Mariane de Paula, Vitor Badiale Furlong, Paulo César Abreu, Eliana Badiale-Furlong
Izvorni znanstveni članak
Jelena Jović, Aneta Buntić, Neda Radovanović, Bojan Petrović, Ljiljana Mojović
Izvorni znanstveni članak
Guilherme Sabadin Piva, Thiago André Weschenfelder, Elton Franceschi, Rogério Luis Cansian, Natalia Paroul, Clarice Steffens
Izvorni znanstveni članak
Lei Feng, Yufeng Xie, Chenmiao Peng, Yuxiaoxue Liu, Haikuan Wang
Izvorni znanstveni članak
Stephania Aragón-Rojas, María Ximena Quintanilla-Carvajal, Humberto Hernández-Sánchez
Izvorni znanstveni članak
Gabriel D. Sáez, Leandro Flomenbaum, Gabriela Zárate
Izvorni znanstveni članak
Burcu Çabuk, Andrea K. Stone, Darren R. Korber, Takuji Tanaka, Michael T. Nickerson
Izvorni znanstveni članak
Dragana S. Šeklić, Ana D. Obradović, Milan S. Stanković, Marko N. Živanović, Tatjana Lj. Mitrović, Slaviša M. Stamenković, Snežana D. Marković
Izvorni znanstveni članak
Rânmilla Cristhina Santos Castro, Anay Priscilla David de Oliveira, Eline Almeida Rodrigues de Souza, Tayla Marielle Antunes Correia, Jane Viana de Souza, Francesca Silva Dias
Izvorni znanstveni članak
Lilian E. Figueroa, Diego B. Genovese
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 34.796 *