Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 08.01.2020.
  • Objavljen na Hrčku: 25.05.2020.

Sadržaj

Puni tekst

NUTRIENT CONTENT AND FERMENTATION CHARACTERISTICS OF ENSILED ITALIAN RYEGRASS AND WINTER CEREAL MIXTURES FOR DAIRY COWS (str. 3-10)

Worku Alamayehu, Róbert Tóthi, Szilvia Orosz, Hedvig Fébel, Lȧszlo Kacsala, György Bȧzȧr, Tamȧs Tóth
Izvorni znanstveni članak


UTJECAJ SUSTAVA DRŽANJA I TJELESNIH MASA CRNIH SLAVONSKIH SVINJA NA MESNATOST I KVALITETU MESA (str. 11-15)

Đuro Senčić, Ivan Radić, Danijela Samac
Izvorni znanstveni članak


IMPORTANCE OF SELENIUM IN HENS FEEDING (str. 17-22)

Zlata Kralik, Manuela Grčević, Gordana Kralik, Danica Hanžek
Pregledni rad


THE POSSIBILITY OF ALTERNATIVE PROTEIN SOURCES USE IN ANIMAL FEEDING (str. 23-28)

Ana Matin, Tugomir Majdak, Zlatko Janječić, Mateja Grubor
Pregledni rad


KVALITETA OVČJEG MLIJEKA KAO SIROVINE U MLIJEČNOJ INDUSTRIJI U REPUBLICI SEVERNOJ MAKEDONIJI (str. 29-34)

Gordana Dimitrovska, Aleksandra Grozdanovska, Vesna Karapetkovska - Hristova, Borche Makarijoski, Katerina Bojkovska
Stručni rad


ZNAČAJKE NEKIH MJEŠAVINA ZA UKRASNI TRAVNJAK POSLIJE DRUGE GODINE RASTA (str. 35-42)

Stanko Kapun, Anastazija Gselman, Tatjana Čeh, Dominik Horvat
Izlaganje sa skupa


Posjeta: 12.549 *