Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 18.04.2001.
  • Objavljen na Hrčku: 06.04.2006.

Sadržaj

Puni tekst

Number and importance of somatic cells in goat’s milk (str. 81-90)

Lidija Kozačinski, T. Majić, Željka Cvrtila, Mirza Hadžiosmanović
Izvorni znanstveni članak


Comparation of instrumental and sensory methods in fermented milk beverages texture quality analysis (str. 91-104)

Jovica Hardi, Vedran Slačanac, Mato Vlainić
Izvorni znanstveni članak


Reološka svojstva koncentrata proteina sirutke prije i nakon tribomehaničke mikronizacije (str. 106-118)

Zoran Herceg, Vesna Lelas, Suzana Rimac
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj antibiotika na bakterije mliječne kiseline probavnog sustava (str. 119-134)

Andreja Čanžek Majhenič, Bojana Bogovič Matijašić
Izvorni znanstveni članak


Investigation of the kefir culture microflora produced from different kefir grains (str. 135-149)

Marija Jukić, Ljerka Gregurek, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 22.706 *