Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. 25. No. 1., 2023.

  • Datum izdavanja: 14.02.2023.
  • Objavljen na Hrčku: 06.03.2023.

Sadržaj

Puni tekst

Impressum (str. 3-3)


Ostalo


Sadržaj (str. 33-33)


Kazalo


Fizikalna i senzorska svojstva burgera pod utjecajem različitog trajanja zrenja goveđeg vrata (str. 34-43)

Ivica Kos, Mateja Pećina, Darija Bendelja Ljoljić, Iva Dolenčić Špehar, Milna Tudor Kalit, Ivan Vnučec, Dalibor Bedeković, Goran Kiš, Hrvoje Maturanec
Izvorni znanstveni članak


Bioactive peptides in dry-cured ham (str. 44-54)

Nives Marušić Radovčić, Iva Jarnjak, Helga Medić
Pregledni rad


Innovation of CSF project products "Innovative functional lamb meat products" in the development stage of a functional laboratory prototype (str. 55-62)

Ana Shek Vugrovečki, Maja Popović, Željka Cvrtila, Matko Kardum, Goran Kiš, Lidija Kozačinski, Tomislav Mikuš, Suzana Milinković Tur, Ante Vidošević, Gordan Mršić, Bela Njari, Luka Pajurin, Nina Poljičak Milas, Zrinka Žderić Savatović, Miljenko Šimpraga, Branimira Špoljarić, Mario Živković, Amina Hrković Porobija, Silvijo Vince, Ksenija Vlahović, Ivona Žura Žaja, Daniel Špoljarić
Izlaganje sa skupa


Self-sufficiency in pork production in the Republic of Croatia (str. 63-69)

Jasmin Idonea Yeoman, Branko Bobetić, Noa Ram Cvitković, Danijela Zec Gossain, Denis Cvitković
Stručni rad


Posjeta: 7.193 *