Food Technology and Biotechnology , Vol. 61 No. 1, 2023.
- Datum izdavanja: 25.04.2023.
- Objavljen na Hrčku: 10.05.2023.
Sadržaj
Puni tekst
Iva Grabarić Andonovski
Uvodnik
Putty Ekadewi, Rita Arbianti, Cristina Gomez, Tania Surya Utami
Izvorni znanstveni članak
Ana-Marija Popović, Ana Huđek Turković, Kristina Žuna, Višnja Bačun-Družina, Ivica Rubelj, Martina Matovinović
Pregledni rad
Xiaomin Tang, Xiaoyu Yin, Majida Al-Wraikat, Yaqiong Zhang, Saiping Zhou, Yingxue Tang, Yanyan Zhang, Junfeng Fan
Izvorni znanstveni članak
Nor Shariffa Yussof, Tan Chin Ping, Tan Tai Boon, Uthumporn Utra, Muhammad Ezzudin Ramli
Izvorni znanstveni članak
Olesia Kalmukova, Nataliia Raksha, Tetiana Vovk, Tetiana Halenova, Mykola Dzerzhynsky, Dinko Mitrecic, Olexiy Savchuk, Ludmila Ostapchenko
Izvorni znanstveni članak
Endah Puspitojati, Muhammad Nur Cahyanto, Yustinus Marsono, Retno Indrati
Izvorni znanstveni članak
Dubravka Novotni, Ljiljana Nanjara, Lucija Štrkalj, Saša Drakula, Nikolina Čukelj Mustač, Bojana Voučko, Duška Ćurić
Izvorni znanstveni članak
Natália Norika Yassunaka Hata, Monica Surek, Daniele Sartori, Rodrigo Vassoler Serrato, Wilma Aparecida Spinosa
Pregledni rad
Nurul Najiha Ain Ibrahim, Nurkhalida Kamal, Ahmed Mediani, Azliana Abu Bakar Sajak, Soo Yee Lee, Khozirah Shaari, Hafeedza Abdul Rahman
Izvorni znanstveni članak
Viral Sagar, MeiLan Hardin, Narendra Kumar, Joan G. Lynam
Prethodno priopćenje
Burcu Emine Tefon Öztürk, Berfin Eroğlu, Eda Delik, Mustafa Çiçek, Esra Çiçek
Izvorni znanstveni članak
Ivelina Vassileva, Vesselin Baev, Galina Yahubyan, Elena Apostolova-Kuzova, Angel Angelov, Miglena Koprinarova
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 13.054 *