Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 05.05.1998.
  • Objavljen na Hrčku: 07.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja (str. 63-74)

Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Olivera Marić
Izvorni znanstveni članak


Rheological properties of goats and cow's acidophilus milk during storage (str. 75-86)

Predrag Novaković, Jasna Kordić, Vedran Slačanac
Izvorni znanstveni članak


Influence of stabilizers addition on the rheological properties of the model ice cream mixtures (str. 87-96)

Vesna Hegedušić, Suzana Rimac, Zoran Herceg, Mirjana Škreblin
Izvorni znanstveni članak


Sequential tests in selecting a trainee on a panel (str. 97-104)

Nada Vahčić, Mirjana Hruškar
Izvorni znanstveni članak


Reološka svojstva jogurta s dodatkom pšeničnih klica (str. 105-114)

Katarina Berković, Ljerka Marija Lalić, Sandra Prejac, Marina Mamić
Stručni rad


Prikazi iz stručne literature (str. 115-122)


Vijest


Posjeta: 13.155 *

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.