Kazalo
Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo
Puni tekst: engleski pdf 114 Kb
str. 501-517
preuzimanja: 1.189
citiraj
APA 6th Edition
(2012). Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo. Food Technology and Biotechnology, 50 (4), 501-517. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/94520
MLA 8th Edition
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo." Food Technology and Biotechnology, vol. 50, br. 4, 2012, str. 501-517. https://hrcak.srce.hr/index.php/94520. Citirano 27.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo." Food Technology and Biotechnology 50, br. 4 (2012): 501-517. https://hrcak.srce.hr/index.php/94520
Harvard
(2012). 'Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo', Food Technology and Biotechnology, 50(4), str. 501-517. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/94520 (Datum pristupa: 27.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 2012 [pristupljeno 27.12.2024.];50(4):501-517. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/94520
IEEE
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo", Food Technology and Biotechnology, vol.50, br. 4, str. 501-517, 2012. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/94520. [Citirano: 27.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
94520
URI
https://hrcak.srce.hr/94520
Datum izdavanja:
27.12.2012.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
Posjeta: 1.961
*