Food Technology and Biotechnology , Vol. 50 No. 4, 2012.
- Datum izdavanja: 27.12.2012.
- Objavljen na Hrčku: 28.12.2012.
Sadržaj
Puni tekst
Silvia Nicolè, Enrico Negrisolo, Giulia Eccher, Roberto Mantovani, Tomaso Patarnello, David L. Erickson, W. John Kress, Gianni Barcaccia
Izvorni znanstveni članak
Bartłomiej Dziuba, Beata Nalepa
Izvorni znanstveni članak
Shao-Lan Zou, Jie-Fang Hong, Cui Wang, Xin Jing, Min-Hua Zhang
Izvorni znanstveni članak
Svetlana V. Kamzolova, Maria N. Chiglintseva, Alsu I. Yusupova, Natalia G. Vinokurova, Valentina Ya. Lysanskaya, Igor G. Morgunov
Izvorni znanstveni članak
Irina Mladenoska
Izvorni znanstveni članak
Mirjana Bistan, Mojca Podgorelec, Romana Marinšek Logar, Tatjana Tišler
Izvorni znanstveni članak
Goran Šarić, Ksenija Marković, Nikola Major, Marina Krpan, Natalija Uršulin-Trstenjak, Mirjana Hruškar, Nada Vahčić
Izvorni znanstveni članak
Sanja Radeka, Igor Lukić, Đordano Peršurić
Izvorni znanstveni članak
Rajko Vidrih, Janez Hribar, Anita Solar, Emil Zlatić
Izvorni znanstveni članak
Urška Pivk Kupirovič, Nicolas Godinot, Marcel-Alexandre Juillerat, Peter Raspor
Izvorni znanstveni članak
Praduman Yadav, Sunil Kumar, Veena Jain, Sarla P. Malhotra
Izvorni znanstveni članak
Yan Wen, Ning Liu, Xin-Huai Zhao
Prethodno priopćenje
Giovanna Lomolino, Giovanna Di Pierro, Anna Lante
Kratko priopćenje
Nevena Krkić, Vera Lazić, Ljiljana Petrović, Jasna Gvozdenović, Danijela Pejić
Kratko priopćenje
Ahamed M. Moharram, Eman Mostafa M., Mady A. Ismail
Kratko priopćenje
Posjeta: 52.919 *