Stručni rad
Proizvodnja havartija
Miroslava Pospišil
; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb
Puni tekst: hrvatski pdf 497 Kb
str. 39-41
preuzimanja: 439
citiraj
APA 6th Edition
Pospišil, M. (1956). Proizvodnja havartija. Mljekarstvo, 6 (2), 39-41. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
MLA 8th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo, vol. 6, br. 2, 1956, str. 39-41. https://hrcak.srce.hr/index.php/124854. Citirano 01.05.2024.
Chicago 17th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo 6, br. 2 (1956): 39-41. https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
Harvard
Pospišil, M. (1956). 'Proizvodnja havartija', Mljekarstvo, 6(2), str. 39-41. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854 (Datum pristupa: 01.05.2024.)
Vancouver
Pospišil M. Proizvodnja havartija. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 01.05.2024.];6(2):39-41. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
IEEE
M. Pospišil, "Proizvodnja havartija", Mljekarstvo, vol.6, br. 2, str. 39-41, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854. [Citirano: 01.05.2024.]
Puni tekst: srpski pdf 451 Kb
str. 39-41
preuzimanja: 365
citiraj
APA 6th Edition
Pospišil, M. (1956). Proizvodnja havartija. Mljekarstvo, 6 (2), 39-41. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
MLA 8th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo, vol. 6, br. 2, 1956, str. 39-41. https://hrcak.srce.hr/index.php/124854. Citirano 01.05.2024.
Chicago 17th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo 6, br. 2 (1956): 39-41. https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
Harvard
Pospišil, M. (1956). 'Proizvodnja havartija', Mljekarstvo, 6(2), str. 39-41. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854 (Datum pristupa: 01.05.2024.)
Vancouver
Pospišil M. Proizvodnja havartija. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 01.05.2024.];6(2):39-41. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
IEEE
M. Pospišil, "Proizvodnja havartija", Mljekarstvo, vol.6, br. 2, str. 39-41, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854. [Citirano: 01.05.2024.]
Sažetak
Havarti je ime jedne danske farme sa sjevernog dijela Zealanda, na kojoj se otprilike pred 100 godina počeo proizvoditi po prvi put sir, o kojem je riječ u ovom članku. U red danskih sireva uvela ga je vlasnica farme, te je taj sir po njenoj farmi dobio i ime
Ključne riječi
proizvodnja mlijeka; sir; havarti
Hrčak ID:
124854
URI
https://hrcak.srce.hr/124854
Datum izdavanja:
2.2.1956.
Podaci na drugim jezicima:
srpski
Posjeta: 1.392
*