hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Proizvodnja havartija

Miroslava Pospišil ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (497 KB) str. 39-41 preuzimanja: 261* citiraj
APA 6th Edition
Pospišil, M. (1956). Proizvodnja havartija. Mljekarstvo, 6 (2), 39-41. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/124854
MLA 8th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo, vol. 6, br. 2, 1956, str. 39-41. https://hrcak.srce.hr/124854. Citirano 08.03.2021.
Chicago 17th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo 6, br. 2 (1956): 39-41. https://hrcak.srce.hr/124854
Harvard
Pospišil, M. (1956). 'Proizvodnja havartija', Mljekarstvo, 6(2), str. 39-41. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/124854 (Datum pristupa: 08.03.2021.)
Vancouver
Pospišil M. Proizvodnja havartija. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 08.03.2021.];6(2):39-41. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124854
IEEE
M. Pospišil, "Proizvodnja havartija", Mljekarstvo, vol.6, br. 2, str. 39-41, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124854. [Citirano: 08.03.2021.]
Puni tekst: srpski, pdf (451 KB) str. 39-41 preuzimanja: 214* citiraj
APA 6th Edition
Pospišil, M. (1956). Производња хавартија. Mljekarstvo, 6 (2), 39-41. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/124854
MLA 8th Edition
Pospišil, Miroslava. "Производња хавартија." Mljekarstvo, vol. 6, br. 2, 1956, str. 39-41. https://hrcak.srce.hr/124854. Citirano 08.03.2021.
Chicago 17th Edition
Pospišil, Miroslava. "Производња хавартија." Mljekarstvo 6, br. 2 (1956): 39-41. https://hrcak.srce.hr/124854
Harvard
Pospišil, M. (1956). 'Производња хавартија', Mljekarstvo, 6(2), str. 39-41. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/124854 (Datum pristupa: 08.03.2021.)
Vancouver
Pospišil M. Производња хавартија. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 08.03.2021.];6(2):39-41. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124854
IEEE
M. Pospišil, "Производња хавартија", Mljekarstvo, vol.6, br. 2, str. 39-41, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124854. [Citirano: 08.03.2021.]

Sažetak
Havarti je ime jedne danske farme sa sjevernog dijela Zealanda, na kojoj se otprilike pred 100 godina počeo proizvoditi po prvi put sir, o kojem je riječ u ovom članku. U red danskih sireva uvela ga je vlasnica farme, te je taj sir po njenoj farmi dobio i ime

Ključne riječi
proizvodnja mlijeka; sir; havarti

Hrčak ID: 124854

URI
https://hrcak.srce.hr/124854

[srpski]

Posjeta: 681 *