Stručni rad
Proizvodnja cheddar sira
Simo Parijez
; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb
Puni tekst: hrvatski pdf 820 Kb
str. 108-112
preuzimanja: 1.185
citiraj
APA 6th Edition
Parijez, S. (1956). Proizvodnja cheddar sira. Mljekarstvo, 6 (5), 108-112. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
MLA 8th Edition
Parijez, Simo. "Proizvodnja cheddar sira." Mljekarstvo, vol. 6, br. 5, 1956, str. 108-112. https://hrcak.srce.hr/index.php/126490. Citirano 11.03.2025.
Chicago 17th Edition
Parijez, Simo. "Proizvodnja cheddar sira." Mljekarstvo 6, br. 5 (1956): 108-112. https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
Harvard
Parijez, S. (1956). 'Proizvodnja cheddar sira', Mljekarstvo, 6(5), str. 108-112. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490 (Datum pristupa: 11.03.2025.)
Vancouver
Parijez S. Proizvodnja cheddar sira. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 11.03.2025.];6(5):108-112. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
IEEE
S. Parijez, "Proizvodnja cheddar sira", Mljekarstvo, vol.6, br. 5, str. 108-112, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490. [Citirano: 11.03.2025.]
Puni tekst: srpski pdf 313 Kb
str. 108-112
preuzimanja: 418
citiraj
APA 6th Edition
Parijez, S. (1956). Proizvodnja cheddar sira. Mljekarstvo, 6 (5), 108-112. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
MLA 8th Edition
Parijez, Simo. "Proizvodnja cheddar sira." Mljekarstvo, vol. 6, br. 5, 1956, str. 108-112. https://hrcak.srce.hr/index.php/126490. Citirano 11.03.2025.
Chicago 17th Edition
Parijez, Simo. "Proizvodnja cheddar sira." Mljekarstvo 6, br. 5 (1956): 108-112. https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
Harvard
Parijez, S. (1956). 'Proizvodnja cheddar sira', Mljekarstvo, 6(5), str. 108-112. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490 (Datum pristupa: 11.03.2025.)
Vancouver
Parijez S. Proizvodnja cheddar sira. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 11.03.2025.];6(5):108-112. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
IEEE
S. Parijez, "Proizvodnja cheddar sira", Mljekarstvo, vol.6, br. 5, str. 108-112, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490. [Citirano: 11.03.2025.]
Sažetak
Kao i ostale vrste tvrdih sireva, tako i cheddar sir treba da prođe fazu dozrijevanja, kako bi odgovarao za potrošnju, jer se zahtijevaju kvalitetna svojstva okusa i tijesta.
Ključne riječi
sir; cheddar; proizvodnja
Hrčak ID:
126490
URI
https://hrcak.srce.hr/126490
Datum izdavanja:
2.5.1956.
Podaci na drugim jezicima:
srpski
Posjeta: 2.593
*