Stručni rad
Производња cheddar сира
Simo Parijez
; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb
Puni tekst: hrvatski pdf 820 Kb
str. 108-112
preuzimanja: 1.151
citiraj
APA 6th Edition
Parijez, S. (1956). Производња cheddar сира. Mljekarstvo, 6 (5), 108-112. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
MLA 8th Edition
Parijez, Simo. "Производња cheddar сира." Mljekarstvo, vol. 6, br. 5, 1956, str. 108-112. https://hrcak.srce.hr/index.php/126490. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
Parijez, Simo. "Производња cheddar сира." Mljekarstvo 6, br. 5 (1956): 108-112. https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
Harvard
Parijez, S. (1956). 'Производња cheddar сира', Mljekarstvo, 6(5), str. 108-112. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
Parijez S. Производња cheddar сира. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 19.12.2024.];6(5):108-112. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
IEEE
S. Parijez, "Производња cheddar сира", Mljekarstvo, vol.6, br. 5, str. 108-112, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490. [Citirano: 19.12.2024.]
Puni tekst: srpski pdf 313 Kb
str. 108-112
preuzimanja: 395
citiraj
APA 6th Edition
Parijez, S. (1956). Производња cheddar сира. Mljekarstvo, 6 (5), 108-112. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
MLA 8th Edition
Parijez, Simo. "Производња cheddar сира." Mljekarstvo, vol. 6, br. 5, 1956, str. 108-112. https://hrcak.srce.hr/index.php/126490. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
Parijez, Simo. "Производња cheddar сира." Mljekarstvo 6, br. 5 (1956): 108-112. https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
Harvard
Parijez, S. (1956). 'Производња cheddar сира', Mljekarstvo, 6(5), str. 108-112. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
Parijez S. Производња cheddar сира. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 19.12.2024.];6(5):108-112. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490
IEEE
S. Parijez, "Производња cheddar сира", Mljekarstvo, vol.6, br. 5, str. 108-112, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/126490. [Citirano: 19.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
сир; cheddar; производња
Hrčak ID:
126490
URI
https://hrcak.srce.hr/126490
Datum izdavanja:
2.5.1956.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
Posjeta: 2.430
*