Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji

Ćazim Crnkić ; Veterinarski fakultet Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Salko Muratović ; Poljoprivredni fakultet Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Slavica Piplica ; Veterinarski fakultet Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Bedrija Alić ; Veterinarski fakultet Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Fahira Alibegović-Zečić ; Veterinarski fakultet Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Mirsad Memišević ; DD PD "Butmir", Ilidža, Bosna i Hercegovina


Puni tekst: hrvatski pdf 3.818 Kb

str. 219-233

preuzimanja: 376

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

hipokalcemija; kationsko-anionska razlika obroka, proizvodnja mlijeka

Hrčak ID:

139719

URI

https://hrcak.srce.hr/139719

Datum izdavanja:

31.8.2003.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 834 *