Izvorni znanstveni članak
Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji
Ćazim Crnkić
; Veterinarski fakultet Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Salko Muratović
; Poljoprivredni fakultet Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Slavica Piplica
; Veterinarski fakultet Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Bedrija Alić
; Veterinarski fakultet Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Fahira Alibegović-Zečić
; Veterinarski fakultet Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Mirsad Memišević
; DD PD "Butmir", Ilidža, Bosna i Hercegovina
Sažetak
Ključne riječi
hipokalcemija; kationsko-anionska razlika obroka, proizvodnja mlijeka
Hrčak ID:
139719
URI
Datum izdavanja:
31.8.2003.
Posjeta: 1.189 *