Izvorni znanstveni članak
UTJECAJ PROMJENE ŽIVOTNOG STANDARDA NA POTROŠNJU SALATE PROIZVEDENE U ZAŠTIĆENOM PROSTORU
Križan Kero
; Fakultet poljoprivrednih znanosti, Zagreb, Hrvatska
Puni tekst: hrvatski pdf 810 Kb
str. 37-45
preuzimanja: 218
citiraj
APA 6th Edition
Kero, K. (1989). UTJECAJ PROMJENE ŽIVOTNOG STANDARDA NA POTROŠNJU SALATE PROIZVEDENE U ZAŠTIĆENOM PROSTORU. Agronomski glasnik, 51 (4-5), 37-45. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/148978
MLA 8th Edition
Kero, Križan. "UTJECAJ PROMJENE ŽIVOTNOG STANDARDA NA POTROŠNJU SALATE PROIZVEDENE U ZAŠTIĆENOM PROSTORU." Agronomski glasnik, vol. 51, br. 4-5, 1989, str. 37-45. https://hrcak.srce.hr/index.php/148978. Citirano 23.05.2024.
Chicago 17th Edition
Kero, Križan. "UTJECAJ PROMJENE ŽIVOTNOG STANDARDA NA POTROŠNJU SALATE PROIZVEDENE U ZAŠTIĆENOM PROSTORU." Agronomski glasnik 51, br. 4-5 (1989): 37-45. https://hrcak.srce.hr/index.php/148978
Harvard
Kero, K. (1989). 'UTJECAJ PROMJENE ŽIVOTNOG STANDARDA NA POTROŠNJU SALATE PROIZVEDENE U ZAŠTIĆENOM PROSTORU', Agronomski glasnik, 51(4-5), str. 37-45. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/148978 (Datum pristupa: 23.05.2024.)
Vancouver
Kero K. UTJECAJ PROMJENE ŽIVOTNOG STANDARDA NA POTROŠNJU SALATE PROIZVEDENE U ZAŠTIĆENOM PROSTORU. Agronomski glasnik [Internet]. 1989 [pristupljeno 23.05.2024.];51(4-5):37-45. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/148978
IEEE
K. Kero, "UTJECAJ PROMJENE ŽIVOTNOG STANDARDA NA POTROŠNJU SALATE PROIZVEDENE U ZAŠTIĆENOM PROSTORU", Agronomski glasnik, vol.51, br. 4-5, str. 37-45, 1989. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/148978. [Citirano: 23.05.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
148978
URI
https://hrcak.srce.hr/148978
Datum izdavanja:
24.10.1989.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
Posjeta: 665
*