Kazalo
Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo
Puni tekst: hrvatski pdf 322 Kb
str. 505-522
preuzimanja: 706
citiraj
APA 6th Edition
(2015). Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo. Food Technology and Biotechnology, 53 (4), 505-522. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/150343
MLA 8th Edition
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo." Food Technology and Biotechnology, vol. 53, br. 4, 2015, str. 505-522. https://hrcak.srce.hr/index.php/150343. Citirano 16.02.2025.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo." Food Technology and Biotechnology 53, br. 4 (2015): 505-522. https://hrcak.srce.hr/index.php/150343
Harvard
(2015). 'Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo', Food Technology and Biotechnology, 53(4), str. 505-522. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/150343 (Datum pristupa: 16.02.2025.)
Vancouver
Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 2015 [pristupljeno 16.02.2025.];53(4):505-522. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/150343
IEEE
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo", Food Technology and Biotechnology, vol.53, br. 4, str. 505-522, 2015. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/150343. [Citirano: 16.02.2025.]
Puni tekst: engleski pdf 322 Kb
str. 505-522
preuzimanja: 860
citiraj
APA 6th Edition
(2015). Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo. Food Technology and Biotechnology, 53 (4), 505-522. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/150343
MLA 8th Edition
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo." Food Technology and Biotechnology, vol. 53, br. 4, 2015, str. 505-522. https://hrcak.srce.hr/index.php/150343. Citirano 16.02.2025.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo." Food Technology and Biotechnology 53, br. 4 (2015): 505-522. https://hrcak.srce.hr/index.php/150343
Harvard
(2015). 'Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo', Food Technology and Biotechnology, 53(4), str. 505-522. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/150343 (Datum pristupa: 16.02.2025.)
Vancouver
Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 2015 [pristupljeno 16.02.2025.];53(4):505-522. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/150343
IEEE
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo", Food Technology and Biotechnology, vol.53, br. 4, str. 505-522, 2015. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/150343. [Citirano: 16.02.2025.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
150343
URI
https://hrcak.srce.hr/150343
Datum izdavanja:
28.12.2015.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
Posjeta: 2.420
*