Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj broja

Časopis Meso ; Zadružna Štampa d.d.


Puni tekst: hrvatski pdf 3.836 Kb

str. 283-283

preuzimanja: 263

citiraj


Sažetak

AKTUALNO
Klaster „Hrvatskog pršuta“

NUTRICIONIZAM
Preporučeni unos mesa i utjecaj na zdravlje

VAŽNO JE ZNATI
Validacija roka trajanja u proizvodima od mesa

CERTIFICIRANJE PROIZVODA
Deklariranje proizvoda od mesa

IZ HPA
Hrvatska poljoprivredna agencija objavila Godišnje izvješće za 2015. godinu
Održan prvi stručni seminar za uzgajivače mesnih pasmina goveda

PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI
Korijandar

RIBA NAŠEG MORA
Školjkaši

DOGAĐANJA
3. Međunarodni festival pršuta u Drnišu
Dani kulina – Jagodnjak 2016
15. „Otočka kulenijada“
36. kulenijada – Požega 2016.

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ., D. Samac
Fenotipsko očitovanje mesnatosti u svinja polumasnog i mesnatog proizvodnog tipa

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Segarić, A., G. Mršić, S. Merkaš, M. Tomić, L. Kozačinski, B. Njari ,D. Alagić, M. Smajlović , Ž. Cvrtila
Molekularne metode utvrđivanje patvorenja mesnih proizvoda

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Alagić, D., A.Smajlović, M. Smajlović, Z. Maksimović, E. Članjak, K. Čaklovica, S. Tanković, E. Veljović, I. Ljevaković-Musladin, M. Rifatbegović
Prevalenca Campylobacter spp. kontaminacije pilećeg mesa iz klaonice brojlera u Bosni i Hercegovini

STRUČNI RAD
Brigita Hengl, B., A. Gross – Bošković, K. Vuljanić, A. M. Crnić, R. Vazdar, J.Petrić
Salmonella Infantis u pilećem mesu na tržištu u Hrvatskoj

STRUČNI RAD
Natalija Uršulin-Trstenjak, D.Levanić, S. Šušnić, V. Šušnić
Učinkovitost preduvjetnih programa u mesnoj industriji definiranih zahtjevom sustava FSSC 22000 228 348

Ključne riječi

Sadržaj broja; Meso broj 4

Hrčak ID:

162706

URI

https://hrcak.srce.hr/162706

Datum izdavanja:

31.8.2016.

Posjeta: 975 *