Kazalo
Sadržaj broja
Časopis Meso
; Zadružna Štampa d.d.
Sažetak
AKTUALNO
Klaster „Hrvatskog pršuta“
NUTRICIONIZAM
Preporučeni unos mesa i utjecaj na zdravlje
VAŽNO JE ZNATI
Validacija roka trajanja u proizvodima od mesa
CERTIFICIRANJE PROIZVODA
Deklariranje proizvoda od mesa
IZ HPA
Hrvatska poljoprivredna agencija objavila Godišnje izvješće za 2015. godinu
Održan prvi stručni seminar za uzgajivače mesnih pasmina goveda
PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI
Korijandar
RIBA NAŠEG MORA
Školjkaši
DOGAĐANJA
3. Međunarodni festival pršuta u Drnišu
Dani kulina – Jagodnjak 2016
15. „Otočka kulenijada“
36. kulenijada – Požega 2016.
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ., D. Samac
Fenotipsko očitovanje mesnatosti u svinja polumasnog i mesnatog proizvodnog tipa
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Segarić, A., G. Mršić, S. Merkaš, M. Tomić, L. Kozačinski, B. Njari ,D. Alagić, M. Smajlović , Ž. Cvrtila
Molekularne metode utvrđivanje patvorenja mesnih proizvoda
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Alagić, D., A.Smajlović, M. Smajlović, Z. Maksimović, E. Članjak, K. Čaklovica, S. Tanković, E. Veljović, I. Ljevaković-Musladin, M. Rifatbegović
Prevalenca Campylobacter spp. kontaminacije pilećeg mesa iz klaonice brojlera u Bosni i Hercegovini
STRUČNI RAD
Brigita Hengl, B., A. Gross – Bošković, K. Vuljanić, A. M. Crnić, R. Vazdar, J.Petrić
Salmonella Infantis u pilećem mesu na tržištu u Hrvatskoj
STRUČNI RAD
Natalija Uršulin-Trstenjak, D.Levanić, S. Šušnić, V. Šušnić
Učinkovitost preduvjetnih programa u mesnoj industriji definiranih zahtjevom sustava FSSC 22000 228 348
Ključne riječi
Hrčak ID:
162706
URI
Datum izdavanja:
31.8.2016.
Posjeta: 975 *