Izvorni znanstveni članak
A CONTRIBUTION TO THE CONNOISSEURSHIP OF THE EFFECT OF THE POWERED FATS IN THE MIXTURES FOR BROILERS ON THE CONTENT AND STRUCTURE OF LIPIDS IN BLOOD PLASMA
Željko Berić
; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
Vlatko Rupić
; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
Stjepan Mužić
; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
P. Delić
; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
Teodor Požežanac
; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
165826
URI
Datum izdavanja:
19.5.1980.
Posjeta: 949 *