Skip to the main content

Original scientific paper

A CONTRIBUTION TO THE CONNOISSEURSHIP OF THE EFFECT OF THE POWERED FATS IN THE MIXTURES FOR BROILERS ON THE CONTENT AND STRUCTURE OF LIPIDS IN BLOOD PLASMA

Željko Berić ; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
Vlatko Rupić ; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
Stjepan Mužić ; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
P. Delić ; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
Teodor Požežanac ; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu


Full text: croatian pdf 1.618 Kb

page 177-187

downloads: 190

cite


Abstract

Keywords

Hrčak ID:

165826

URI

https://hrcak.srce.hr/165826

Publication date:

19.5.1980.

Article data in other languages: croatian

Visits: 633 *