Kazalo
Sadržja broja
Sažetak
AKTUALNO Intervju s ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem
NUTRICIONIZAM Ivan Sović: Nutritivne vrijednosti teletine, junetine i govedine
VAŽNO JE ZNATI Vladimir Stankov: Juneća jetra - riznica izvanrednih nutritivnih vrijednosti
SIGURNOST hrane
Nataša Borčić: Sustav brzog uzbunjivanja za hranu i hranu za životinje
IZ LITERATURE I PRAKSE
Danijel Karolyi: Razvoj održivih lanaca proizvodnje svinjskog mesa i proizvoda lokalnih pasmina -
primjer turopoljske svinje
Zlatko Janječić: Prodaja mesa i jaja izvornih pasmina peradi
IZ HPA
IZ HAH
PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI Đumbir
RIBA NAŠEG MORA Jadranski oktopodi - Obična hobotnica
DOGAĐANJA Međunarodni festival pršuta u Tinjanu – ISAP 2016.
KONGRESNO PRIOPĆENJE
KozačinskI, L., A. Gross Bošković, B. Hengl, B. Njari
Sigurnost hrane u ovisnosti o uvjetima transporta i
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
M. Korošec, T. Polak, M. Lušnic Polak, K. Babič, L. Demšar
Pečena “šunkarica”
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Prišenk , J., I. Grgić , M. Janžekovič, M. Prezelj, V. Bratić, J. Turk
Ekonometrijska procjena potražnje za govedinom,
svinjetinom i mesom peradi u Sloveniji
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ronta, M., M. Domaćinović, I. Klarić, Bertić, V., D. Samac, Z. Steiner
Utjecaj DDGS-a na klaonička svojstva tovnih pilića
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Mikuš, T., Ž. Cvrtila; B. Njari, A. Shek Vugorvečki, M. Šimpraga, L. Kozačinski
Utjecaj transporta, privremenog smještaja i klaoničke
obrade na kvalitetu mesa janjadi
Ključne riječi
Hrčak ID:
170899
URI
Datum izdavanja:
16.12.2016.
Posjeta: 1.853 *