Kazalo
Sadržaj
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Merjem Mlaćo, Adis Mukača, Nirves Bulaja, Elvedin Borić, Sanin Tanković
Mikrobiološka ispravnost proizvoda od svježeg pilećeg mesa porijeklom s različitih farmi ................ 480
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Damir Alagić, Lidija Kozačinski, Tatjana Tušek, Željka Cvrtila , Đurica Kalember,
Jelka Pleadin, Marijana Vrbančić, Marija Meštrović, Dejan Marenčić, Vedran Nervo
Klaoničko iskorištenje i kvaliteta mesa kopuna hibridne linije Hubbard tovljenih
hranom obogaćenom glinom ............................................................................................................... 503
PREGLEDNI RAD
Neška Vukšić, Ivica Budor
Što sve utječe na okus mesa divljači ................................................................................................... 510
PREGLEDNI RAD
Đuro Senčić, Danijela Samac
Povezanost stresa svinja s kvalitetom njihova mesa .......................................................................... 517
KRATKI PREGLED
Martin Dobeic
Religijsko klanje u Europskoj Uniji ....................................................................................................... 536
Ključne riječi
Hrčak ID:
213887
URI
Datum izdavanja:
18.12.2018.
španjolski njemački talijanski engleski
Posjeta: 1.716 *