Kratko priopćenje
Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda
Katarina Knapp
Puni tekst: hrvatski pdf 204 Kb
str. 12-14
preuzimanja: 663
citiraj
APA 6th Edition
Knapp, K. (2005). Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII (6), 12-14. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/21317
MLA 8th Edition
Knapp, Katarina. "Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VII, br. 6, 2005, str. 12-14. https://hrcak.srce.hr/index.php/21317. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
Knapp, Katarina. "Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VII, br. 6 (2005): 12-14. https://hrcak.srce.hr/index.php/21317
Harvard
Knapp, K. (2005). 'Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII(6), str. 12-14. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/21317 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Knapp K. Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2005 [pristupljeno 22.12.2024.];VII(6):12-14. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/21317
IEEE
K. Knapp, "Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VII, br. 6, str. 12-14, 2005. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/21317. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
21317
URI
https://hrcak.srce.hr/21317
Datum izdavanja:
15.12.2005.
Posjeta: 1.489
*