Ostalo
Vrhunski učinak uslijed specijalizacije u tvrtki Haspel i Holzmann
Puni tekst: hrvatski pdf 249 Kb
str. 188-189
preuzimanja: 441
citiraj
APA 6th Edition
(2007). Vrhunski učinak uslijed specijalizacije u tvrtki Haspel i Holzmann. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, IX (4), 188-189. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/21706
MLA 8th Edition
"Vrhunski učinak uslijed specijalizacije u tvrtki Haspel i Holzmann." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. IX, br. 4, 2007, str. 188-189. https://hrcak.srce.hr/index.php/21706. Citirano 03.01.2025.
Chicago 17th Edition
"Vrhunski učinak uslijed specijalizacije u tvrtki Haspel i Holzmann." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu IX, br. 4 (2007): 188-189. https://hrcak.srce.hr/index.php/21706
Harvard
(2007). 'Vrhunski učinak uslijed specijalizacije u tvrtki Haspel i Holzmann', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, IX(4), str. 188-189. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/21706 (Datum pristupa: 03.01.2025.)
Vancouver
Vrhunski učinak uslijed specijalizacije u tvrtki Haspel i Holzmann. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2007 [pristupljeno 03.01.2025.];IX(4):188-189. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/21706
IEEE
"Vrhunski učinak uslijed specijalizacije u tvrtki Haspel i Holzmann", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.IX, br. 4, str. 188-189, 2007. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/21706. [Citirano: 03.01.2025.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
21706
URI
https://hrcak.srce.hr/21706
Datum izdavanja:
15.8.2007.
Posjeta: 1.053
*