Kratko priopćenje
Proizvodnja peradskog mesa u zemljama Istočne Europe - sadašnjim i budućim članicama EU
Zlatko Janječić
; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Svetošimunska cesta 25, Zagreb
Puni tekst: hrvatski pdf 811 Kb
str. 12-16
preuzimanja: 1.494
citiraj
APA 6th Edition
Janječić, Z. (2005). Proizvodnja peradskog mesa u zemljama Istočne Europe - sadašnjim i budućim članicama EU. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII (1), 12-16. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/22582
MLA 8th Edition
Janječić, Zlatko. "Proizvodnja peradskog mesa u zemljama Istočne Europe - sadašnjim i budućim članicama EU." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VII, br. 1, 2005, str. 12-16. https://hrcak.srce.hr/index.php/22582. Citirano 03.01.2025.
Chicago 17th Edition
Janječić, Zlatko. "Proizvodnja peradskog mesa u zemljama Istočne Europe - sadašnjim i budućim članicama EU." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VII, br. 1 (2005): 12-16. https://hrcak.srce.hr/index.php/22582
Harvard
Janječić, Z. (2005). 'Proizvodnja peradskog mesa u zemljama Istočne Europe - sadašnjim i budućim članicama EU', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII(1), str. 12-16. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/22582 (Datum pristupa: 03.01.2025.)
Vancouver
Janječić Z. Proizvodnja peradskog mesa u zemljama Istočne Europe - sadašnjim i budućim članicama EU. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2005 [pristupljeno 03.01.2025.];VII(1):12-16. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/22582
IEEE
Z. Janječić, "Proizvodnja peradskog mesa u zemljama Istočne Europe - sadašnjim i budućim članicama EU", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VII, br. 1, str. 12-16, 2005. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/22582. [Citirano: 03.01.2025.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
22582
URI
https://hrcak.srce.hr/22582
Datum izdavanja:
15.2.2005.
Posjeta: 2.160
*