Skip to the main content
  • Publication date: 29.12.2024.
  • Published on HRČAK: 19.12.2024.

Table of contents

Full text

Učinci inovativne tehnologije proizvodnje na aromatski profil paškog sira (page 3-14)

Marko Vinceković, Slaven Jurić, Luna Maslov Bandić, Irina Tanuwidjaja, Fabijan Oštarić, Dario Domović, Marta Kiš, Nevijo Zdolec, Snježana Kazazić, Nataša Mikulec
Original scientific paper


Utjecaj nadtlaka na mikrobiološka svojstva i aromatične komponente polutvrdog sira tijekom zrenja u posebno dizajniranim komorama za zrenje (page 15-27)

Almir Abdurramani, Marijana Blažić, Dora Herljević, Elizabeta Zandona, Mirela Lučan Čolić, Jurislav Babić
Original scientific paper


Promjene u teksturalnim svojstvima i mikrostrukturi svježeg kombucha sira uzrokovane dodatkom majčine dušice (page 28-40)

Jovana Degenek, Katarina Kanurić, Mirela Iličić, Vladimir Vukić, Dajana Vukić, Živan Mrkonjić, Branimir Pavlić, Zoran Zeković, Sunčica Kocić-Tanackov, Sandra Bulut
Original scientific paper


Mikrobiološka, antioksidacijska i senzorska svojstva probiotičkog jogurta obogaćenog različitim sortama jagoda (page 41-51)

Gülfem Ünal, Elif Özer, Vildan Akdeniz, Fatih Şen, Yüksel Tüzel
Original scientific paper


Analiza vremenskog niza mjesečne količine i sastava mlijeka holstein krava u vrućem okolišu (page 52-61)

Irene Chavarría, Oscar Ángel-García, Alan S. Alvarado, Viridiana Contreras, Dalia I. Carrillo, Ulises Macías-Cruz, Leonel Avendaño-Reyes, Miguel Mellado
Original scientific paper


Visits: 0 *