Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 29.12.2024.
  • Objavljen na Hrčku: 19.12.2024.

Sadržaj

Puni tekst

Učinci inovativne tehnologije proizvodnje na aromatski profil paškog sira (str. 3-14)

Marko Vinceković, Slaven Jurić, Luna Maslov Bandić, Irina Tanuwidjaja, Fabijan Oštarić, Dario Domović, Marta Kiš, Nevijo Zdolec, Snježana Kazazić, Nataša Mikulec
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj nadtlaka na mikrobiološka svojstva i aromatične komponente polutvrdog sira tijekom zrenja u posebno dizajniranim komorama za zrenje (str. 15-27)

Almir Abdurramani, Marijana Blažić, Dora Herljević, Elizabeta Zandona, Mirela Lučan Čolić, Jurislav Babić
Izvorni znanstveni članak


Promjene u teksturalnim svojstvima i mikrostrukturi svježeg kombucha sira uzrokovane dodatkom majčine dušice (str. 28-40)

Jovana Degenek, Katarina Kanurić, Mirela Iličić, Vladimir Vukić, Dajana Vukić, Živan Mrkonjić, Branimir Pavlić, Zoran Zeković, Sunčica Kocić-Tanackov, Sandra Bulut
Izvorni znanstveni članak


Mikrobiološka, antioksidacijska i senzorska svojstva probiotičkog jogurta obogaćenog različitim sortama jagoda (str. 41-51)

Gülfem Ünal, Elif Özer, Vildan Akdeniz, Fatih Şen, Yüksel Tüzel
Izvorni znanstveni članak


Analiza vremenskog niza mjesečne količine i sastava mlijeka holstein krava u vrućem okolišu (str. 52-61)

Irene Chavarría, Oscar Ángel-García, Alan S. Alvarado, Viridiana Contreras, Dalia I. Carrillo, Ulises Macías-Cruz, Leonel Avendaño-Reyes, Miguel Mellado
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 0 *