Professional paper
Proizvodnja havartija
Miroslava Pospišil
; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb
Full text: croatian pdf 497 Kb
page 39-41
downloads: 439
cite
APA 6th Edition
Pospišil, M. (1956). Proizvodnja havartija. Mljekarstvo, 6 (2), 39-41. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
MLA 8th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo, vol. 6, no. 2, 1956, pp. 39-41. https://hrcak.srce.hr/index.php/124854. Accessed 21 May 2024.
Chicago 17th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo 6, no. 2 (1956): 39-41. https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
Harvard
Pospišil, M. (1956). 'Proizvodnja havartija', Mljekarstvo, 6(2), pp. 39-41. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854 (Accessed 21 May 2024)
Vancouver
Pospišil M. Proizvodnja havartija. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [cited 2024 May 21];6(2):39-41. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
IEEE
M. Pospišil, "Proizvodnja havartija", Mljekarstvo, vol.6, no. 2, pp. 39-41, 1956. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854. [Accessed: 21 May 2024]
Full text: serbian pdf 451 Kb
page 39-41
downloads: 365
cite
APA 6th Edition
Pospišil, M. (1956). Proizvodnja havartija. Mljekarstvo, 6 (2), 39-41. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
MLA 8th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo, vol. 6, no. 2, 1956, pp. 39-41. https://hrcak.srce.hr/index.php/124854. Accessed 21 May 2024.
Chicago 17th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo 6, no. 2 (1956): 39-41. https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
Harvard
Pospišil, M. (1956). 'Proizvodnja havartija', Mljekarstvo, 6(2), pp. 39-41. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854 (Accessed 21 May 2024)
Vancouver
Pospišil M. Proizvodnja havartija. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [cited 2024 May 21];6(2):39-41. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854
IEEE
M. Pospišil, "Proizvodnja havartija", Mljekarstvo, vol.6, no. 2, pp. 39-41, 1956. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/124854. [Accessed: 21 May 2024]
Abstract
Havarti je ime jedne danske farme sa sjevernog dijela Zealanda, na kojoj se otprilike pred 100 godina počeo proizvoditi po prvi put sir, o kojem je riječ u ovom članku. U red danskih sireva uvela ga je vlasnica farme, te je taj sir po njenoj farmi dobio i ime
Keywords
proizvodnja mlijeka; sir; havarti
Hrčak ID:
124854
URI
https://hrcak.srce.hr/124854
Publication date:
2.2.1956.
Article data in other languages:
serbian
Visits: 1.392
*