Skip to the main content

Index

Sadržaj


Full text: croatian jpg 376 Kb

page 479-479

downloads: 262

cite


Abstract

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Merjem Mlaćo, Adis Mukača, Nirves Bulaja, Elvedin Borić, Sanin Tanković
Mikrobiološka ispravnost proizvoda od svježeg pilećeg mesa porijeklom s različitih farmi ................ 480

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Damir Alagić, Lidija Kozačinski, Tatjana Tušek, Željka Cvrtila , Đurica Kalember,
Jelka Pleadin, Marijana Vrbančić, Marija Meštrović, Dejan Marenčić, Vedran Nervo
Klaoničko iskorištenje i kvaliteta mesa kopuna hibridne linije Hubbard tovljenih
hranom obogaćenom glinom ............................................................................................................... 503

PREGLEDNI RAD
Neška Vukšić, Ivica Budor
Što sve utječe na okus mesa divljači ................................................................................................... 510

PREGLEDNI RAD
Đuro Senčić, Danijela Samac
Povezanost stresa svinja s kvalitetom njihova mesa .......................................................................... 517

KRATKI PREGLED
Martin Dobeic
Religijsko klanje u Europskoj Uniji ....................................................................................................... 536

Keywords

Hrčak ID:

213887

URI

https://hrcak.srce.hr/213887

Publication date:

18.12.2018.

Article data in other languages: spanish german italian english

Visits: 1.716 *