Short communication, Note
Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda
Katarina Knapp
Full text: croatian pdf 204 Kb
page 12-14
downloads: 663
cite
APA 6th Edition
Knapp, K. (2005). Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII (6), 12-14. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/21317
MLA 8th Edition
Knapp, Katarina. "Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VII, no. 6, 2005, pp. 12-14. https://hrcak.srce.hr/index.php/21317. Accessed 22 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
Knapp, Katarina. "Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VII, no. 6 (2005): 12-14. https://hrcak.srce.hr/index.php/21317
Harvard
Knapp, K. (2005). 'Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII(6), pp. 12-14. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/21317 (Accessed 22 December 2024)
Vancouver
Knapp K. Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2005 [cited 2024 December 22];VII(6):12-14. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/21317
IEEE
K. Knapp, "Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VII, no. 6, pp. 12-14, 2005. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/21317. [Accessed: 22 December 2024]
Abstract
Keywords
Hrčak ID:
21317
URI
https://hrcak.srce.hr/21317
Publication date:
15.12.2005.
Visits: 1.489
*