Izvorni znanstveni članak
UTJECAJ KAKVOĆE KRME I SUSTAVA SILAŽE NA PROIZVODNJU MLIJEKA
L. Gruber
Puni tekst: hrvatski pdf 1.382 Kb
str. 235-243
preuzimanja: 196
citiraj
APA 6th Edition
Gruber, L. (1996). UTJECAJ KAKVOĆE KRME I SUSTAVA SILAŽE NA PROIZVODNJU MLIJEKA. Krmiva, 38 (5), 235-243. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/152608
MLA 8th Edition
Gruber, L.. "UTJECAJ KAKVOĆE KRME I SUSTAVA SILAŽE NA PROIZVODNJU MLIJEKA." Krmiva, vol. 38, br. 5, 1996, str. 235-243. https://hrcak.srce.hr/index.php/152608. Citirano 20.12.2024.
Chicago 17th Edition
Gruber, L.. "UTJECAJ KAKVOĆE KRME I SUSTAVA SILAŽE NA PROIZVODNJU MLIJEKA." Krmiva 38, br. 5 (1996): 235-243. https://hrcak.srce.hr/index.php/152608
Harvard
Gruber, L. (1996). 'UTJECAJ KAKVOĆE KRME I SUSTAVA SILAŽE NA PROIZVODNJU MLIJEKA', Krmiva, 38(5), str. 235-243. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/152608 (Datum pristupa: 20.12.2024.)
Vancouver
Gruber L. UTJECAJ KAKVOĆE KRME I SUSTAVA SILAŽE NA PROIZVODNJU MLIJEKA. Krmiva [Internet]. 1996 [pristupljeno 20.12.2024.];38(5):235-243. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/152608
IEEE
L. Gruber, "UTJECAJ KAKVOĆE KRME I SUSTAVA SILAŽE NA PROIZVODNJU MLIJEKA", Krmiva, vol.38, br. 5, str. 235-243, 1996. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/152608. [Citirano: 20.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
152608
URI
https://hrcak.srce.hr/152608
Datum izdavanja:
23.10.1996.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
Posjeta: 810
*