Kazalo
Contents
Puni tekst: hrvatski pdf 873 Kb
str. 175-175
preuzimanja: 345
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 215-215. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 3., 2017, str. 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/183096. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 3. (2017): 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
Harvard
(2017). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), str. 215-215. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 22.12.2024.];19.(3.):215-215. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 3., str. 215-215, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096. [Citirano: 22.12.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 290 Kb
str. 215-215
preuzimanja: 315
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 215-215. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 3., 2017, str. 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/183096. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 3. (2017): 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
Harvard
(2017). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), str. 215-215. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 22.12.2024.];19.(3.):215-215. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 3., str. 215-215, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096. [Citirano: 22.12.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 290 Kb
str. 215-215
preuzimanja: 289
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 215-215. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 3., 2017, str. 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/183096. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 3. (2017): 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
Harvard
(2017). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), str. 215-215. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 22.12.2024.];19.(3.):215-215. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 3., str. 215-215, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096. [Citirano: 22.12.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 290 Kb
str. 215-215
preuzimanja: 321
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 215-215. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 3., 2017, str. 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/183096. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 3. (2017): 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
Harvard
(2017). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), str. 215-215. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 22.12.2024.];19.(3.):215-215. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 3., str. 215-215, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096. [Citirano: 22.12.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 290 Kb
str. 215-215
preuzimanja: 292
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 215-215. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 3., 2017, str. 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/183096. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 3. (2017): 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
Harvard
(2017). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), str. 215-215. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 22.12.2024.];19.(3.):215-215. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 3., str. 215-215, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/183096. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
D. Kovačević , I. Kušurin, K. Mastanjević
The influence of different salt types on weight loss and physical-chemical properties of Slavonian
ham..............................................................................................................................................................216
REVIEW
Žužul, S. , M. Ostović, K. Matković, Ž. Pavičić, J. Tršan, M. Mikulić, I. Ravić
The role of deep litter in broiler and pig fattening ................................................................................223
REVIEW
Ćaćić, M.
Consumer opinion in Dalmatia about local traditional dry-cured meat products .............................229
CONFERRENCE PAPER
Perica, B., B. Njari
Toxoplasma gondii as public health issue ...............................................................................................236
PROFESSIONAL PAPER
Uršulin-Trstenjak, N., A. Dugonjić, D. Levanić, S. Šušnić, V. Šušnjić
Application of Halal Standard HRN BAS 1049:210 in production of Sujuk .........................................240
Ključne riječi
Hrčak ID:
183096
URI
https://hrcak.srce.hr/183096
Datum izdavanja:
7.6.2017.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
njemački
talijanski
španjolski
Posjeta: 3.637
*