Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Contents


Puni tekst: hrvatski pdf 873 Kb

str. 175-175

preuzimanja: 345

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 290 Kb

str. 215-215

preuzimanja: 315

citiraj

Puni tekst: njemački pdf 290 Kb

str. 215-215

preuzimanja: 289

citiraj

Puni tekst: talijanski pdf 290 Kb

str. 215-215

preuzimanja: 321

citiraj

Puni tekst: španjolski pdf 290 Kb

str. 215-215

preuzimanja: 292

citiraj


Sažetak

ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
D. Kovačević , I. Kušurin, K. Mastanjević
The influence of different salt types on weight loss and physical-chemical properties of Slavonian
ham..............................................................................................................................................................216
REVIEW
Žužul, S. , M. Ostović, K. Matković, Ž. Pavičić, J. Tršan, M. Mikulić, I. Ravić
The role of deep litter in broiler and pig fattening ................................................................................223
REVIEW
Ćaćić, M.
Consumer opinion in Dalmatia about local traditional dry-cured meat products .............................229
CONFERRENCE PAPER
Perica, B., B. Njari
Toxoplasma gondii as public health issue ...............................................................................................236
PROFESSIONAL PAPER
Uršulin-Trstenjak, N., A. Dugonjić, D. Levanić, S. Šušnić, V. Šušnjić
Application of Halal Standard HRN BAS 1049:210 in production of Sujuk .........................................240

Ključne riječi

Hrčak ID:

183096

URI

https://hrcak.srce.hr/183096

Datum izdavanja:

7.6.2017.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski njemački talijanski španjolski

Posjeta: 3.637 *