Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 23.06.2016.
  • Objavljen na Hrčku: 29.06.2016.

Sadržaj

Puni tekst

THE USE OF PUMPKIN SEED CAKE IN THE DIETS OF LAMBS IN ORGANIC FARMING (str. 3-9)

Zvonko Antunović, Josip Novoselec, Vinko Sičaja, Zvonimir Stainer, Željka Klir, Ivica Matanić
Izvorni znanstveni članak


INFLUENCE OF DIETARY SELENIUM SUPPLEMENTATION TO EWES AND LAMBS ON PRODUCTION PERFORMANCE AND EXTERIOR CHARACTERISTICS OF LAMBS (str. 11-16)

Josip Novoselec, Zvonimir Steiner, Željka Klir, Ivica Matanić, Zvonko Antunović
Izvorni znanstveni članak


INFLUENCE OF FINAL BODY WEIGHT OF BLACK SLAVONIAN PIGS ON PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KULEN (str. 17-22)

Danijela Samac, Đuro Senčić, Zvonko Antunović, Zvonimir Steiner, Josip Novoselec, Ivana Klarić, Elvira Bugarić
Izvorni znanstveni članak


THE ENERGY POTENTIAL OF SPELT BIOMASS (str. 23-28)

Nives Jovičić, Ana Matin, Sanja Kalambura
Izvorni znanstveni članak


WHAT DETERMINES THE PURCHASE OF FUNCTIONAL FOOD PRODUCTS? (str. 29-36)

Igor Kralik, Zlata Kralik, Manuela Grčević
Pregledni rad


INSECTS AS PROTEIN COMPONENT OF POULTRY FEEDING (str. 37-45)

Jasenka Petrić, Brigita Hengl, Andrea Gross-Bošković
Prethodno priopćenje


Posjeta: 8.265 *