Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 20.12.2016.
  • Objavljen na Hrčku: 22.12.2016.

Sadržaj

Puni tekst

Physicochemical properties of food grade acetylated cocoyam (Xanthosoma sagittifolium) starches (str. 53-59)

A. O. Tijani, Celestina Ibitayo Omohimi, L. O. Sanni, E. K. Oke
Izvorni znanstveni članak


Total phenolic and total flavonoid content variability of soybean genotypes in eastern Croatia (str. 60-65)

Ana Josipović, Rezica Sudar, Aleksandra Sudarić, Vlatka Jurković, Maja Matoša Kočar, Antonela Markulj Kulundžić
Izvorni znanstveni članak


Polyphenols and β-glucan interactions through linear adsorption models (str. 66-73)

Petra Krivak, Š. Ukić, Lidija Jakobek
Izvorni znanstveni članak


The impact of some parameters on volatile compounds in hard type cheeses (str. 74-82)

Iva Boltar, Andreja Čanžek Majhenič, Tjaša Jug, I. Mujić, Stela Jokić, Mojca Bavcon Kralj
Izvorni znanstveni članak


Phytochemical composition and radical scavenging activities of watermelon (Citrullus lanatus) seed constituents (str. 83-89)

Kudirat Titilope Seidu, O. L. Otutu
Izvorni znanstveni članak


Effect of baking and steaming on physicochemical and thermal properties of sweet potato puree preserved by freezing and freeze-drying (str. 90-98)

A. Lončarić, Bernarda Svrakačić, Nela Nedić Tiban, Mirela Kopjar, Vlasta Piližota
Izvorni znanstveni članak


Application of whey protein isolates and zein for the formulation of alginate-based delivery systems encapsulating Ganoderma lucidum polyphenols (str. 99-106)

Arijana Bušić, Ana Belščak-Cvitanović, Y. Wang, Aleksandra Vojvodić, S. Karlović, I. Špoljarić, G. Mršić, Petra Veršec, Jasmina Vučilovski, Draženka Komes
Izvorni znanstveni članak


The influence of plant protein on the properties of dough and the quality of wholemeal spelt bread (str. 107-111)

Olivera Šimurina, Bojana Filipčev, Zorica Belić, Dubravka Jambrec, Jelena Krulj, Jovana Brkljača, Mladenka Pestorić
Izvorni znanstveni članak


Quality of wholemeal wheat bread enriched with green coffee beans (str. 112-119)

D. Dziki, Urszula Gawlik-Dziki, Renata Różyło, Monika Siastała, D. Kowalczyk
Izvorni znanstveni članak


Green technology meets ecotoxicology (str. 120-128)

Kristina Radošević, Marina Cvjetko Bubalo, I. Slivac, Višnja Gaurina Srček, Ivana Radojčić Redovniković
Stručni rad


Posjeta: 34.933 *