Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 20.04.2018.
  • Objavljen na Hrčku: 23.04.2018.

Sadržaj

Puni tekst

HULLED BARLEY NUTRITIONAL COMPOSITION AFTER DRYING AND COOKING THERMAL TREATMENT (str. 51-60)

Tajana Krička, Ana Matin, Tomislava Horvatić, Goran Kiš, Neven Voća, Vanja Jurišić, Mateja Grubor
Izvorni znanstveni članak


CONVECTIVE DRYING IMPACT ON STARCH AND ASH CONTENT OF DIFFERENT SWEET POTATO VARIETIES (str. 61-67)

Ana Matin, Tajana Krička, Sanja Kalambura, Vanja Jurišić, Marija Livaić, Božidar Benko, Mateja Grubor
Izvorni znanstveni članak


THE EFFECT OF DRYING TEMPERATURE ON THE COLORATION INTENSITY OF MARIGOLD INFLORESCENCES FOR ANIMAL FEED (str. 69-75)

Ana Matin, Tajana Krička, Tugomir Majdak, Vesna Židovec, Vanja Jurišić, Magdalena Maričić, Mateja Grubor
Izvorni znanstveni članak


THE NUTRITIVE VALUE OF FERMENTED GRASS ON FAMILY FARMS OF NORTHWESTERN CROATIA (str. 77-83)

Božica Lukšić, Krešimir Bošnjak, Ivana Čačić, Marina Vranić
Izvorni znanstveni članak


PRODUCTION - HEMATOLOGICAL PARAMETERS OF LAMBS FED DIETS CONTAINING PUMPKIN SEED CAKE (str. 85-94)

Josip Novoselec, Željka Klir, Zvonimir Steiner, Mario Ronta, Vinko Sičaja, Zvonko Antunović
Izvorni znanstveni članak


PIG NUTRITION IN PROLONGED FATTENING FOR THE PRODUCTION OF TRADITIONAL CURED MEAT PRODUCTS (str. 95-107)

Đuro Senčić, Danijela Samac
Pregledni rad


Posjeta: 9.416 *