Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. 21. No. 5., 2019.

  • Datum izdavanja: 15.10.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 17.10.2019.

Sadržaj

Puni tekst

Inhalt (str. 457-457)

Sadržaj (str. 457-457)

Content (str. 457-457)

Contenuto (str. 457-457)

Contenido (str. 457-457)


Kazalo


Polycyclic aromatic hydrocarbons in four different types of Croatian dry-cured hams (str. 458-468)

Ivna Poljanec, Nives Marušić Radovčić, Danijel Karolyi, Sandra Petričević, Tanja Bogdanović, Eddy Listeš, Helga Medić
Izvorni znanstveni članak


Food packaging materials with polyphenols as active compounds (str. 469-474)

Lidija Jakobek
Izvorni znanstveni članak


Consumo de alimentos provenientes de animales exóticos (str. 480-480)

Alenka Dovč
Pregledni rad


Legame tra carnosità e intensità della crescita dei maiali neri di Slavonia (str. 485-485)

Đuro Senčić, Danijela Samac, Zvonko Antunović
Stručni rad


Posjeta: 15.993 *