Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. VIII No. 4, 2006.

  • Datum izdavanja: 15.07.2006.
  • Objavljen na Hrčku: 24.04.2008.

Sadržaj

Puni tekst

Sadržaj (str. 181-181)


Kazalo


Novi pravilnik o kakvoći mesnih proizvoda (str. 182-183)

Mirza Hadžiosmanović
Vijest


Višeslojna ljepota: luk (str. 183-186)

Miroslav Kolovrat
Kratko priopćenje


Standardizacija sa Itec-tehnikom (str. 188-189)


Ostalo


Objekti za klanje životinja (str. 190-193)

Nevijo Zdolec
Kratko priopćenje


Mekoća mesa peradi (str. 196-197)

Zlatko Janječić
Kratko priopćenje


PIK (str. 198-199)


Ostalo


Iz Hrvatske agencije za hranu (str. 200-201)

Danijela Petrović, Diana Herold, Goran Kumrić
Kratko priopćenje


Norma ISO 22000 (str. 203-203)

Nikolina Pavličević, Marin Torti
Vijest


Mataš (str. 208-209)


Ostalo


Stručnjaci odgovaraju (str. 216-216)

Ivana Filipović
Ostalo


Znanstveno-stručni prilozi (str. 217-217)


Kazalo


Influence of bacteriocins on characteristics and safety of traditionally fermented sausages (str. 218-223)

Lidija Kozačinski, Nevijo Zdolec, Judith Gasparik Reichardt, Davor Alagić, Slavica Veskovic-Moracanin, Mirza Hadžiosmanović
Izvorni znanstveni članak


Chemical properties and quality of istrian dry-cured ham (str. 224-228)

Danijel Karolyi
Izvorni znanstveni članak


Ante mortem inspection in respect of new hygiene legislation (str. 234-239)

Peter Popelka
Stručni rad


Welfare of animals in transport - according to the OIE and EU recommendations (str. 239-243)

Kristina Matković, Srećko Matković
Stručni rad


Prikaz iz literature (str. 243-246)

Nikolina Pavličević, Nevijo Zdolec
Recenzija, Prikaz slučaja


Posjeta: 57.410 *