Kazalo
Sadržaj, Autorsko i Predmetno kazalo
Puni tekst: engleski pdf 133 Kb
str. 553-567
preuzimanja: 1.320
citiraj
APA 6th Edition
(2006). Sadržaj, Autorsko i Predmetno kazalo. Food Technology and Biotechnology, 44 (4), 0-0. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/110195
MLA 8th Edition
"Sadržaj, Autorsko i Predmetno kazalo." Food Technology and Biotechnology, vol. 44, br. 4, 2006, str. 0-0. https://hrcak.srce.hr/index.php/110195. Citirano 27.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj, Autorsko i Predmetno kazalo." Food Technology and Biotechnology 44, br. 4 (2006): 0-0. https://hrcak.srce.hr/index.php/110195
Harvard
(2006). 'Sadržaj, Autorsko i Predmetno kazalo', Food Technology and Biotechnology, 44(4), str. 0-0. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/110195 (Datum pristupa: 27.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj, Autorsko i Predmetno kazalo. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 2006 [pristupljeno 27.12.2024.];44(4). Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/110195
IEEE
"Sadržaj, Autorsko i Predmetno kazalo", Food Technology and Biotechnology, vol.44, br. 4, str. 0-0, 2006. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/110195. [Citirano: 27.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
110195
URI
https://hrcak.srce.hr/110195
Datum izdavanja:
15.12.2006.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
Posjeta: 1.955
*