Stručni rad
Sir parmezan u Rovišću
Andrija Milošević
; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb
Puni tekst: hrvatski pdf 350 Kb
str. 57-58
preuzimanja: 465
citiraj
APA 6th Edition
Milošević, A. (1956). Sir parmezan u Rovišću. Mljekarstvo, 6 (3), 57-58. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/124862
MLA 8th Edition
Milošević, Andrija. "Sir parmezan u Rovišću." Mljekarstvo, vol. 6, br. 3, 1956, str. 57-58. https://hrcak.srce.hr/index.php/124862. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
Milošević, Andrija. "Sir parmezan u Rovišću." Mljekarstvo 6, br. 3 (1956): 57-58. https://hrcak.srce.hr/index.php/124862
Harvard
Milošević, A. (1956). 'Sir parmezan u Rovišću', Mljekarstvo, 6(3), str. 57-58. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/124862 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Milošević A. Sir parmezan u Rovišću. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 24.12.2024.];6(3):57-58. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124862
IEEE
A. Milošević, "Sir parmezan u Rovišću", Mljekarstvo, vol.6, br. 3, str. 57-58, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124862. [Citirano: 24.12.2024.]
Puni tekst: srpski pdf 142 Kb
str. 57-58
preuzimanja: 398
citiraj
APA 6th Edition
Milošević, A. (1956). Sir parmezan u Rovišću. Mljekarstvo, 6 (3), 57-58. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/124862
MLA 8th Edition
Milošević, Andrija. "Sir parmezan u Rovišću." Mljekarstvo, vol. 6, br. 3, 1956, str. 57-58. https://hrcak.srce.hr/index.php/124862. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
Milošević, Andrija. "Sir parmezan u Rovišću." Mljekarstvo 6, br. 3 (1956): 57-58. https://hrcak.srce.hr/index.php/124862
Harvard
Milošević, A. (1956). 'Sir parmezan u Rovišću', Mljekarstvo, 6(3), str. 57-58. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/124862 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Milošević A. Sir parmezan u Rovišću. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 24.12.2024.];6(3):57-58. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124862
IEEE
A. Milošević, "Sir parmezan u Rovišću", Mljekarstvo, vol.6, br. 3, str. 57-58, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124862. [Citirano: 24.12.2024.]
Sažetak
Sir parmezan (a la Reggiano) počeli smo proizvoditi u pogonu Zagrebačke mljekare u Rovišću na koncu VI. mjeseca 1955. godine i dosad smo postigli povoljne rezultate.
Ključne riječi
sir; parmezan; Rovišće
Hrčak ID:
124862
URI
https://hrcak.srce.hr/124862
Datum izdavanja:
1.3.1956.
Podaci na drugim jezicima:
srpski
Posjeta: 1.886
*