Izvorni znanstveni članak
UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA LINOLENSKE MASNE KISELINE (18:3ɷ3) U HRANI NA KAKVOĆU MESA SOMA (Silurus glanis)
Ivan Bogut
; Poljoprivredna i veterinarska škola u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Antun Petričević
; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Zdenko Steiner
; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Ivan Stević
; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Sažetak
Ključne riječi
europski som; linolenska masna kiselina; hranidba; kakvoća mesa
Hrčak ID:
172222
URI
Datum izdavanja:
10.8.1998.
Posjeta: 867 *