Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA LINOLENSKE MASNE KISELINE (18:3ɷ3) U HRANI NA KAKVOĆU MESA SOMA (Silurus glanis)

Ivan Bogut ; Poljoprivredna i veterinarska škola u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Antun Petričević ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Zdenko Steiner ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Ivan Stević ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, Osijek, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 2.866 Kb

str. 191-195

preuzimanja: 152

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

europski som; linolenska masna kiselina; hranidba; kakvoća mesa

Hrčak ID:

172222

URI

https://hrcak.srce.hr/172222

Datum izdavanja:

10.8.1998.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 867 *