Ostalo
Proizvodnja proizvoda od fino usitnjene mesne smjese i gotovih jela bez upotrebe klasičnog kutera
Puni tekst: hrvatski pdf 344 Kb
str. 118-119
preuzimanja: 1.337
citiraj
APA 6th Edition
(2006). Proizvodnja proizvoda od fino usitnjene mesne smjese i gotovih jela bez upotrebe klasičnog kutera. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VIII (3), 118-119. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/22179
MLA 8th Edition
"Proizvodnja proizvoda od fino usitnjene mesne smjese i gotovih jela bez upotrebe klasičnog kutera." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VIII, br. 3, 2006, str. 118-119. https://hrcak.srce.hr/index.php/22179. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Proizvodnja proizvoda od fino usitnjene mesne smjese i gotovih jela bez upotrebe klasičnog kutera." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VIII, br. 3 (2006): 118-119. https://hrcak.srce.hr/index.php/22179
Harvard
(2006). 'Proizvodnja proizvoda od fino usitnjene mesne smjese i gotovih jela bez upotrebe klasičnog kutera', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VIII(3), str. 118-119. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/22179 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Proizvodnja proizvoda od fino usitnjene mesne smjese i gotovih jela bez upotrebe klasičnog kutera. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2006 [pristupljeno 22.12.2024.];VIII(3):118-119. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/22179
IEEE
"Proizvodnja proizvoda od fino usitnjene mesne smjese i gotovih jela bez upotrebe klasičnog kutera", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VIII, br. 3, str. 118-119, 2006. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/22179. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
22179
URI
https://hrcak.srce.hr/22179
Datum izdavanja:
15.5.2006.
Posjeta: 2.010
*