Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. VIII No. 3, 2006.

  • Datum izdavanja: 15.05.2006.
  • Objavljen na Hrčku: 24.04.2008.

Sadržaj

Puni tekst

Sadržaj (str. 105-105)


Kazalo


Čudesni svijet magije - češnjak (str. 113-116)

Miroslav Kolovrat
Kratko priopćenje


Piramida mediteranske prehrane (str. 123-124)

Slavica Jakšić
Ostalo


Odabrane stranice: EU:kontrola avijarne influence (str. 133-133)

Ivana Filipović
Ostalo


Iz Hrvatske agencije za hranu (str. 136-137)

Diana Herold
Ostalo


Znanstveno-stručni prilozi (str. 139-139)


Kazalo


Effect of selected lab on L.monocytogenes during production of traditionally fermented sausages (str. 140-143)

Faruk Čaklovica, Muhamed Smajlović, Davor Alagić, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Nevijo Zdolec, Slavica Veskovic-Moracanin, Judith Gasparik Reichardt
Izvorni znanstveni članak


Influence of electrical stimulation on improvement of meat quality (str. 144-152)

Miguel A. Marcelia, Lidija Kozačinski, Mirza Hadžiosmanović, Željka Cvrtila, Ivana Filipović, Natalija Vragović
Pregledni rad


Food Chain information (str. 153-158)

Peter Popelka
Stručni rad


Freshness ratings of sea fish (str. 158-164)

Lidija Kozačinski, Ivana FIlipović, Željka Cvrtila, Mirza Hadžiosmanović, Nevijo Zdolec
Stručni rad


Welfare of animals in the slaughterhouses-review of foreign legislative (str. 164-176)

Kristina Matković, Srećko Matković
Stručni rad


Prikaz iz literature (str. 177-178)

Marin Torti
Recenzija, Prikaz slučaja


Posjeta: 30.035 *