Skip to the main content
  • Publication date: 27.03.2024.
  • Published on HRČAK: 25.03.2024.

Table of contents

Full text

Praćenje toplinski induciranih promjena i formiranja 5-hidroksimetilfurfurala u kobiljem mlijeku - usporedba s kravljim mlijekom (page 89-105)

Irena Barukčić Jurina, Ivana Blažević, Tamara Jurina, Andreja Leboš Pavunc, Rajka Božanić, Katarina Lisak Jakopović
Original scientific paper


Karakterizacija probiotičkih fermentiranih mlijeka proizvedenih od kozjeg mlijeka s manjim ili većim brojem somatskih stanica (page 106-115)

Cem Karagözlü, Özer Kınık, A. Sibel Akalın, Harun Kesenkaş, Nayil Dinkçi
Original scientific paper


Učinci bakterija mliječne kiseline izloženih ekstremnim uvjetima na kvalitetu jogurta (page 116-130)

Gökhan Akarca, Ayşe Janseli Denizkara
Original scientific paper


Aromatski profil maslaca proizvedenih korištenjem različitih starter kultura (page 131-141)

Mustafa Şengül, Halil İbrahim Akgül, Bayram Ürkek
Original scientific paper


Utjecaj dodatka pogače sjemenki konoplje obrocima koza na profil masnih kiselina polutvrdog kozjeg sira (page 142-155)

Željka Klir Šalavardić, Josip Novoselec, Suzana Ćavar, Zvonko Antunović
Original scientific paper


Varijabilnost potencijala oporavka krava s obzirom na sezonu kontrole mliječnosti (page 156-165)

Vesna Gantner, Zvonimir Steiner, Ivana Jožef, Ranko Gantner, Dragan Solić, Klemen Potočnik
Original scientific paper


Visits: 1.408 *