Skoči na glavni sadržaj

Glasnik Zaštite Bilja , Vol. 42 No. 5, 2019.

  • Datum izdavanja: 31.10.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 31.10.2019.

Sadržaj

Puni tekst

Impressum (str. 1-1)


Ostalo


Sadržaj (str. 2-3)

Contents (str. 2-3)


Kazalo


The state of organic viticulture in the Republic of Croatia (str. 12-12)

Nebojša Kojić
Stručni rad


Cold and hot hexane extraction of oil from olive pulp and seeds of Leccino cultivar (str. 21-21)

Majetić Germek Valerija, Barbara Vuković, Bojana Vuković, Olivera Koprivnjak
Izvorni znanstveni članak


Chemical characteristics of wine distillates from grapevine varieties ‘Kraljevina’ and ‘Ranfol’ (str. 27-27)

Marin Mihaljević Žulj, Luna Maslov Bandić, Filip Perić
Izvorni znanstveni članak


Tradition of winemaking and quality of red wines from Postira, wine-growing hill Brač (str. 37-37)

Ana-Marija Jagatić Korenika, Nina Buljević, Ana Jeromel
Izvorni znanstveni članak


Total phenols, stilbene and antioxidative activity in Babić and Plavac mali wines; Eficiency of pectolytic enzymes (str. 50-50)

Ivana Alpeza, Karin Kovačević, Andreja Vanzo
Izvorni znanstveni članak


Potential application of high voltage electrical discharge plasma control of Brettanomyces bruxellensis in wine (str. 54-60)

Marina Tomašević, Stela Križanović, Tomislava Vukušić, Natka Ćurko, Katarina Lukić, Karin Kovačević Ganić
Izvorni znanstveni članak


Usporedba različitih kombajna za berbu grožđa (str. 62-70)

Denis Stajnko
Stručni rad


Gnojidba vinogradarskih tala (str. 72-76)

David Gluhić
Stručni rad


Pest in chrysanthemum plantations in Herzegovina (str. 85-85)

Nino Rotim
Stručni rad


Pregled jesenskog sortimenta Poljoprivrednog instituta Osijek (str. 86-88)

Gordana Demirović
Pregledni rad


Posjeta: 22.067 *