Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 20.12.2022.
  • Objavljen na Hrčku: 20.12.2022.

Sadržaj

Puni tekst

Kvaliteta probiotičkog jogurta obogaćenog medom i nusproizvodima prešanja sjemenki industrijske konoplje (Cannabis sativa L.) (str. 3-11)

Gjore Nakov, Biljana Trajkovska, Zlatin Zlatev, Marko Jukić, Jasmina Lukinac
Izvorni znanstveni članak


Profil masnih kiselina i rezidua pesticida u maslacu od vrhnja i jogurta tijekom skladištenja (str. 12-21)

Erhan Sulejmani, Betim Ahmeti, Zehra H. Musliu
Izvorni znanstveni članak


Parametri kvalitete kačkavalj sira u tipu pasta filata iz Srbije i procjena usklađenosti sa zakonskim kriterijima (str. 38-49)

Ana Satric, Zorana Miloradovic, Milica Mirkovic, Nemanja Mirkovic, Jelena Miocinovic
Izvorni znanstveni članak


Ekonomska analiza specijaliziranih mliječnih gospodarstava u Hrvatskoj prema FADN-u (str. 50-58)

Vesna Očić, Branka Šakić Bobić, Zoran Grgić
Izvorni znanstveni članak


Karakterizacija jogurta s dodatkom Lacticaseibacillus rhamnosus kao protektivne kulture protiv kvasaca i plijesni (str. 59-72)

Sahar Khan-Mohammadi, Vajiheh Fadaei, Saeed Mirdamadi
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 6.986 *