Food Technology and Biotechnology , Vol. 45 No. 1, 2007.
- Datum izdavanja: 15.03.2007.
- Objavljen na Hrčku: 14.12.2008.
Sadržaj
Puni tekst
Biljana Balen, Marijana Krsnik-Rasol
Pregledni rad
Ines Petrić, Dubravka Hršak, Sanja Fingler, Ernest Vončina, Helena Ćetković, Ana Begonja Kolar, Nikolina Udiković Kolić
Izvorni znanstveni članak
Ameha Kebede, Bennie C. Viljoen, Henry Gadaga, Judith A. Narvhus, Analie Lourens-Hattingh
Izvorni znanstveni članak
Adrian Hernandez-Mendoza, Victor J. Robles, Jesus Ofelia Angulo, Javier De La Cruz, Hugo S. Garcia
Izvorni znanstveni članak
Carlos D. Pereira, Olga Díaz, Angel Cobos
Izvorni znanstveni članak
Ana Mendes, Teresa Lopes da Silva, Alberto Reis
Izvorni znanstveni članak
Zhicai Zhang, Yin Li, Kechang Zhang
Izvorni znanstveni članak
Haq Nawaz Bhatti, Mohammad Hamid Rashid, Rakhshanda Nawaz, Muhammad Asgher, Raheela Perveen, Abdul Jabbar
Izvorni znanstveni članak
Ayse Nedret Koc, Sibel Silici, Fatma Mutlu-Sariguzel, Osman Sagdic
Izvorni znanstveni članak
Hatice Kalkan Yıldırım, Ali Üren, Ufuk Yücel
Izvorni znanstveni članak
Ksenija Durgo, Lidija Vuković, Gordana Rusak, Maja Osmak, Jasna Franekić Čolić
Izvorni znanstveni članak
Guohua Rao, Mouming Zhao, Weifeng Lin, Haiyan Wang
Prethodno priopćenje
Likang Qin, Xiaolin Ding
Prethodno priopćenje
Jasna Bošnir, Dinko Puntarić, Antonija Galić, Ivo Škes, Tomislav Dijanić, Maja Klarić, Matijana Grgić, Mario Čurković, Zdenko Šmit
Prethodno priopćenje
Nikolay D. Menkov, Albena G. Durakova
Kratko priopćenje
Giuseppe Muratore, Carlo Nicolosi Asmundo, Carmela Maria Lanza, Cinzia Caggia, Fabio Licciardello, Cristina Restuccia
Kratko priopćenje
Posjeta: 71.258 *