Food Technology and Biotechnology , Vol. 47 No. 1, 2009.
- Datum izdavanja: 26.03.2009.
- Objavljen na Hrčku: 08.03.2009.
Sadržaj
Puni tekst
Anita Rywińska, Waldemar Rymowicz, Barbara Żarowska, Maria Wojtatowicz
Izvorni znanstveni članak
Bhaskar C. Behera, Neeraj Verma, Anjali Sonone, Urmila Makhija
Izvorni znanstveni članak
Annapurna Kumari, Paramita Mahapatra, Vijay Kumar Garlapati, Rintu Banerjee, Swagata Dasgupta
Izvorni znanstveni članak
Oscar M. Portilla-Rivera, Simón J. Téllez-Luis, José A. Ramírez de León, Manuel Vázquez
Izvorni znanstveni članak
Guohong Gong, Zhiming Zheng, Hua Chen, Chengling Yuan, Peng Wang, Liming Yao, Zengliang Yu
Izvorni znanstveni članak
Lucrezia Sergio, Angela Cardinali, Angela De Paola, Donato Di Venere
Izvorni znanstveni članak
Jing Wang, Xiaoping Yuan, Baoguo Sun, Yuan Tian, Yanping Cao
Izvorni znanstveni članak
Kah Hui Wong, Vikineswary Sabaratnam, Noorlidah Abdullah, Umah Rani Kuppusamy, Murali Naidu
Izvorni znanstveni članak
Eulalia J. Borowska, Barbara Mazur, Renata Gadzała Kopciuch, Bogusław Buszewski
Izvorni znanstveni članak
Zhong-Hua Yang, Rong Zeng, Yu Wang, Xian-Ke Li, Zao-Sheng Lv, Bin Lai, Shu-Qin Yang, Jian-Guo Liao
Izvorni znanstveni članak
Jelka Pleadin, Tihomira Gojmerac, Igor Bratoš, Zoran Lipej, Dinko Novosel, Ana Vulić
Izvorni znanstveni članak
Eyjólfur Reynisson, Birna Guðbjörnsdóttir, Viggó Þór Marteinsson, Guðmundur Óli Hreggviðsson
Izvorni znanstveni članak
Svetlana Nikolić, Ljiljana Mojović, Dušanka Pejin, Marica Rakin, Vesna Vučurović
Prethodno priopćenje
Chenyan Zhou, Yongtao Wang, Minchen Wu, Wu Wang, Dongfeng Li
Kratko priopćenje
Joanna Berłowska, Dorota Kręgiel, Wojciech Ambroziak
Kratko priopćenje
Posjeta: 60.415 *