Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.10.1972.
  • Objavljen na Hrčku: 08.04.2011.

Sadržaj

Puni tekst

O primjeni mikrobnog sirila (str. 218-219)

Đorđe Zonji
Stručni rad


Sitan sir s dužim rokom trajanja (str. 220-224)

Franc Forstnerič
Stručni rad


Standardizacija mlijeka za proizvodnju sira (str. 224-228)

Tatjana Slanovec
Stručni rad


Mjesto svježih sireva u valorizaciji mlijeka (str. 228-237)

Ivica Vujičić, Branka Bačić
Izvorni znanstveni članak


Kratak osvrt na industrijsku proizvodnju sladoleda (str. 231-237)

Dragica Nikolić, Vojislav Prica
Stručni rad


Vijesti iz mljekarstva (str. 237-238)


Vijest


Iz domaće i strane štampe (str. 239-240)


Vijest


Posjeta: 9.981 *